Преди Джъстин Тимбърлейк да дойде на себе си след неприятностите, които

...
Преди Джъстин Тимбърлейк да дойде на себе си след неприятностите, които
Коментари Харесай

Модел на Playboy проговори за изневяра на Джъстин Тимбърлейк

Преди Джъстин Тимбърлейк да пристигна на себе си след неприятностите, които му донесоха записките на Бритни Спиърс, някогашният английски модел на Playboy, 49-годишната Зоуи Грегъри, избухна в мемоари. Тя каза в извънредно изявление за Daily Mail, че е убедила актьора да смъкна облеклата си и да прекара буйна нощ в имението на Хю Хефнър, когато той излизаше с Камерън Диас.

Според нея Джъстин е изневерявал на Камерън с нея в ранните стадии на романса им, когато Зоуи е била зайче на Playboy.

Първоначално Тимбърлейк пренебрегнал вниманието на момичето, заявявайки, че се среща с актрисата. Но когато Зоуи отвърнала, че Камерън не е в имението, той се съгласил да се съблече и да скочи в закрития басейн.

„ Той не искаше да наподобява като слабоват. И двамата влязохме в пещерата, и двамата свалихме цялата си екипировка – чак до късите панталони му – и най-после се забавлявахме. Не съм правила секс с него, само че ние се любувахме и целувахме ", спомня си тя.
 Хю Хефнър Джъстин Тимбърлейк Парти в имението на Хю Хефнър Снимка: Зоуи Грегъри
Рекламирайки новата си книга From Britain to Bunny, издадена предишния месец, Грегъри споделя, че поп звездата не е могла да устои на нейните ухажвания. Зоуи се раздели с Хефнър през 2004 година и му изневери повече от един път през трите години на връзката им.

„ Те даваха чартърен задната част на имението за събития към три пъти месечно. Беше ужасно, тъй като имаше толкоз доста суперзвезди на събитието – Никълъс Кейдж и Еминем – срещнах ги всички. Не ни беше разрешено да вървим на тези празненства, само че аз и две девойки се промъквахме там, когато Хеф се канеше да спи. Просто трябваше да държим под око пазачите, тъй като някои от тях щяха да го уведомят.

Ако той разбереше, можеше да се надяваш на амнистия. Но в случай че го удариш повече от три пъти, той ще те изхвърли от къщата, тъй че би трябвало да внимаваш “, сподели някогашният модел.

Аферата й с Джъстин траяла не повече от пет минути, след което двамата напуснали басейна, облекли се и избягали.
 Зоуи Грегъри, модел Зоуи Грегъри Снимка: Getty
„ Честно казано, просто желаех да го зачерта от листата си. Бяха безусловно пет минути и доколкото си припомням, беше обичайно. Но бях толкоз уплашена да не ме заловен, че не можех да продължа прекомерно дълго ", приключи тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР